Kviečiame į antrąją Jurgio Paškevičiaus parodos „Kintanti srovė“ klausymosi sesiją, kurioje garsais ir vaizdais dalinsis garso architektas, vinilinių plokštelių kolekcionierius ir videomenininkas Tomas Požemis ir elektroninės muzikos prodiuseris bei didžėjus Sraunus (Paulius Markutis). Gyvas pasirodymas vyks šį šeštadienį, balandžio 24 d., nuo 12 iki 20 val. ŠMC Šiaurinėje salėje. Ateikite trumpam sustoti, pasiklausyti ir patirti.

Įėjimas – su ŠMC parodų bilietu. Perkant bilietą, prašysime į sesiją registruotis ŠMC kasoje.

____

Dėl šiuo metu galiojančių renginių apribojimų, sesijos metu bus griežtai ribojamas Šiaurinėje salėje vienu metu galinčių būti lankytojų skaičius, taip pat prašysime klausytis tik sėdint ir tik tam specialiai numatytose vietose. Prie salės įėjimo jus pasitiks ir lankytojų srautą prižiūrės ŠMC darbuotojas – jeigu tuo metu salėje bus maksimalus lankytojų skaičius, jums gali tekti šiek tiek palaukti. Tuo tarpu galėsite aplankyti kitas dvi ŠMC šiuo metu veikiančias parodas – Lauros Kaminskaitės „Double double“ ir Michaelio Rakowitzo „Sugrįžimas“. Visose ŠMC erdvėse, o taip pat klausymosi sesijos metu, prašome nesibūriuoti, laikytis saugaus 2 m atstumo nuo kitų lankytojų ir dėvėti apsaugines kaukes.

Iki balandžio 25 d. ŠMC Šiaurinėje salėje dar galite aplankyti personalinę Jurgio Paškevičiaus parodą „Kintanti srovė“. Menininko projektą sudaro dvi dalys – garso instaliacija, susidedanti iš per visą ŠMC stogo plotą sukonstruotos antenos bei garso skulptūros ŠMC Šiaurinėje salėje, ir klausymosi sesijų, kurių metu skulptūra tampa scena gyviems pasirodymams.