„Without Reduction“ – tai „open mic“ arba „atviro mikrofono“ formato vakaras. Jo metu menininkai ir rašytojai kviečiami skaityti tekstus, kuriuos norėtų pasiūlyti dvyliktajam, paskutiniam, žurnalo „The Happy Hypocrite“ numeriui. Vakaro pradžioje bus skaitomi keletas anksčiau šiame žurnale publikuotų tekstų. Visi norintys kviečiami skaityti iki šiol neskelbtus savo darbus savo pasirinkta kalba.

Išankstinė registracija nebūtina, tačiau jei norite pasitarti ar jei reikia pagalbos ruošiantis, rašykite el. paštu: [email protected].

Tekstus, vaizdus ir abi šias formas apjungiančias kontribucijas žurnalui galite teikti iki vasario 17 dienos.
Paraiškas galite pildyti ir iki renginio, ir po jo; siųskite jas adresu [email protected].
Čia galite susipažinti su leidinio redaktorės kvietimu ir tekstų teikimo taisyklėmis: https://www.bookworks.org.uk/node/1996

Nuo 2008-ųjų leidžiamas žurnalas „The Happy Hypocrite“ yra skirtas eksperimentiniam rašymui. Žurnalas suteikė galimybę menininkams, rašytojams ir teoretikams įgyvendinti eksperimentines idėjas, kurios kitu atveju galbūt būtų neįgyvendintos ar nepublikuotos. „The Happy Hypocrite“ tapo atvira erdve išbandyti ir vystyti naujas rašymo formas ir tyrimu pagrįstus projektus, kurioje lygia greta su besiplečiančiu rašytojų ir skaitytojų tinklu formavosi žurnalo bendruomenė. Žurnalą 2008 m. įkūrė Maria Fusco; nuo 2013 m. atskirus jo numerius sudarė kviestinės redaktorės – Lynne Tillman, Mason Leaver-Yap, Sophia Al-Maria, Hannah Sawtell, Virginija Januškevičiūtė ir Erica Scourti.

Šis renginys yra vienas iš parodos „Galva su daug minčių“ atidarymo renginių. Renginio partneris – Lietuvos ambasada Didžiojoje Britanijoje.